måndag 27 augusti 2007

F-L-Y A-W-A-Y

Resor är ju alltid förbannat kul! Den resa som står näst på tur (om jag inte lyckas skrapa ihop pengar och sticka till Cypern förstås) är en skidresa någonstans. Jag vet inte var, hur eller när, men det SKA bli av iaf!! :)
I vilket fall, om man är ute efter resor till främst storstäder kan jag rekommendera att kolla in på www.resfeber.se, för där bland hotellen finns vad de kallar för Top Secret Hotels. Det är 4- och 5-stjärniga hotell som rear ut sina osålda rum några dagar eller en vecka innan. Du får inte reda på hotellets namn förrän du bokat och bekräftat, men hey, shit the same liksom! :) Kolla in på http://www.resfeber.se/se/product/cgi-bin/update_ocs_prices.cgi?template=/campaign/pg_pages_se/top_secret_hotels.html och läs mer.
En annan rolig grej är att bo i slott! Enklast sker detta i England, Skottland eller Irland där det formligen vimlar av dem! På www.celticcastles.com kan man läsa om slotten samt boka sig en plats när man finner det som passar en. Kanske satsa på detta nästa gång en romantisk weekend står agendan??

1 kommentar:

Anonym sa...

Thanx for the tip, might come in handy ;)